Om oss

Perfekt Städ är ett väletablerat företag i städbranschen. Precis som vårt namn säger är vårt signum perfekt städning. I våra återkommande kundundersökningar kan vi glädja oss åt omdömen som: ”pålitliga, punktliga och flexibla”. Vi har funnits i cirka tio år och är nu fyrtiofem anställda. Ifall du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra arbetsledare. (se om oss eller ring oss)

Om koncernen

Perfekt städ är en del av koncernen Poolarna Clean AB som i sin tur ägs av Skyddsprodukter Sverige AB. Koncernen omsätter mer än 350 milj. kr och städbolagen omsätter i sig själva ca 70 milj. kr. Vi är ca 300 medarbetare och finns etablerade i hela sydvästra och mittersta Skåne med vår bas i Malmö , Lund, Landskrona , Helsingborg

Om Perfekt Städ

Perfekt städ vänder sig mot hushåll och hjälper dem med hemstädning inne och ute. Villor, lägenheter och trädgårdar. Vår styrka är att vi är stora, säkra och har referenser som kan skapa en trygg och bra kvalitetsstädning i ditt hem. Vi finns i Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Trelleborg med omnejd.

Våra medarbetare

Adisa Civic
Adisa Civic Operativ chef info@perfektstad.se
Nikolina Cerek
Nikolina Cerek Kundansvarig 040-961 913 perfekt@perfektstad.se
Sanela Solak
Sanela Solak Löne/administration ansvarig 040-961 913 info@perfektstad.se
Ionut Cimpoesu
Ionut Cimpoesu Gruppledare 076-698 08 18 perfekt@perfektstad.se
Bianca Moga
Bianca Moga Gruppledare 073-335 11 98 perfekt@perfektstad.se
Abdo Shahin
Abdo Shahin Lageransvarig 070-729 55 87 perfekt@perfektstad.se
Perfekt Städ
© 2023 Perfekt Städ