En kvalitetssäkrad process för nöjda kunder

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”.

Vi bokar ett möte

När du anmält ditt intresse så kommer vi överens om en tid för ett första hembesök där vi går igenom vad som ska göras. Vi tar med oss checklistor som försäkrar att vi inte missar några viktiga detaljer.

Ni får träffa våra städare

I samband med den första städningen blir ni introducerade till det arbetslag som ska hjälpa er. Vi arbetar normalt sett i par eftersom det ger högre kvalité på städtjänsten och bidar till en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare. Ni får också chansen att lära känna vår personal för en trygg och bra start på uppdraget. Är ni inte på plats kommer vi informera er om vilka personer som kommer utföra städuppdraget hos er. Vår ambition är att samma personer ska sköta hela uppdraget hos er.

Kundansvariga kontaktar er

Allt eftersom vårt uppdrag fortlöper så stämmer vår kundansvariga av med er hur ni upplever våra tjänster. Detta är ett bra tillfälle att lämna eventuell feedback till oss. Ni är även välkomna att kontakta oss närsomhelst ifall ni inte är nöjda eller har nya önskemål.

Perfekt Städ
© 2024 Perfekt Städ