Nöjd kund

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”.

Nöjd kund-garanti

I samtliga av våra städuppdrag arbetar vi med en nöjd kund-garanti. Det innebär att om du inte är nöjd med arbetet så kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister, utan extra kostnad. Vi är inte nöjda förrän ni är det!

Säkerhet

“Mitt hem är min borg”, vi vill att det skall kännas tryggt att någon annan tar hand om ert hem. Därför så gör vi allt för att ni skall känna så. Vi tar ett utdrag ur brottsregistret på våra medarbetare, vi förvarar era nycklar hos oss centralt, vi försöker alltid se till att det är två personer som städar hemma hos er, samt, vi gör klart och rent hemma hos er.

Referenser

Vi vet att de flesta städfirmor är förmedlade av bra referenser, därför så förser vi våra kunder med referenser som gör att de alltid skall känna sig trygga i sina val av hemstädning eller andra typer av tjänster för sitt hem.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss

Vill du veta mer, ha referenser på jobb vi gjort eller bara ge oss feed back? Kontakta oss via vårt online formulär, chat eller ring oss på 040–96 19 13

Referenser

Perfekt Städ
© 2024 Perfekt Städ