Trädgårdsservice

En vacker trädgård kräver mycket tid, kunskap och planering. Våra trädgårdsskötare och ser till att din gräsmatta och dina växter får rätt förutsättningar att frodas. Det är inte ovanligt att vi även coachar våra kunder så de kan utvecklas i sitt gröna hantverk.

Klippa, rensa, kratta

Inför varje nytt uppdrag gör vi ett kostnadsfritt hembesök för att få en överblick för er trädgårds välmående och behov. Därefter föreslår vi ett skräddarsytt underhållsprogram som kan vara alltifrån enstaka tillfällen till regelbunden skötsel.

RUT täcker inte allt trädgårdsarbete

RUT-avdraget kan i de flesta fall utnyttjas för trädgården, men mer avancerade arbeten och trädgårdsanläggning godkänns inte av Skatteverket. Kontakta oss och berätta mer om din trädgård så kan vi reda ut om du kvalificerar dig för RUT- avdrag.

Tips för en fin trädgård

  • Satsa på att klippning och bevattning av gräset. Skötseln ska starta redan på våren när gräset börjar växa och bör klippas 1-2 gånger per vecka för att hållas tät och frodig.
  • Lägg fokus på beskärning av träd och buskar och framförallt när de är unga. En tumrelgel är att beskära dem under JAS-perioden (juli-september) när de har bäst förmåga att läka sina sår.

Vill du veta vad det kostar...

...eller har funderingar kontakta oss via formuläret nedan eller via vår chat kostnadsfritt!
Namn(Obligatoriskt)
Perfekt Städ
© 2024 Perfekt Städ