Visningsstäd

Bostadsaffärer är ofta de största investeringarna privatpersoner gör. Om du i säljtankar och vill att din bostad ska skina under kommande visningar så kan det vara bra att investera i en visningsstädning. Det hjälper dig att ge ett bra intryck av bostaden.

Den bästa sidan av hemmet

Det första intrycket brukar vara avgörande när du ska sälja din bostad, vilket gör att det är en god idé av boka visningsstädning. Förutom att din bostad blir glänsande så får du också mer tid på annat som är viktigt för dig.

Visningsstädning

Det är inte helt enkelt att städa en bostad inför en visning. Det kräver rutin, ett öga för detaljer och bra utrustning. När våra medarbetare städar hos er tar vi med oss allt vi behöver för att snabbt och effektivt genomföra städningen. Vi ser även till att använda våra styling-knep för att din lägenhet ska bli extra fin. Det kan handla om att gömma fula elkablar, rätta till böckerna i bokhyllan och puffa till kuddarna.

När du gör en visningsstädning kan du utnyttja RUT-avdraget och arbetet omfattas alltid av nöjd kund-garanti, vilket innebär att vi rättar eventuella avvikelser ifall ni är missnöjda.

Vill du veta vad det kostar...

...eller har funderingar kontakta oss via formuläret nedan eller via vår chat kostnadsfritt!
Namn(Obligatoriskt)
Perfekt Städ
© 2024 Perfekt Städ